Eetfestijn 2020: weekend van 7 maart

Hier een kleine aankondiging over ons fameuze ‘Kip & Rib & Veggie festijn’ ten voordele van de scouts. We nodigen jullie van harte uit om te komen smullen van heerlijke kip, ribbetjes én de vegetarische optie! Alle opbrengst gaat naar de aankoop van materiaal, leuke activiteiten op kamp en de verdere zoektocht naar lokalen. Nodig familie, vrienden of kennissen gerust ook uit, iedereen is welkom! Men zegt altijd: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”

Read More Eetfestijn 2020: weekend van 7 maart
november 24, 2019

Extra Pasmoment kledij/uniform

Voor de (nieuwe) leden die nog geen T-shirt, trui of das hebben kunnen aanschaffen, hier is jullie kans! Op zondag 1 december om 17u (na de scouts) is er weer een pasmoment waar je de mogelijkheid hebt om je te voorzien van alle kleren en badges die je nodig hebt.

Read More Extra Pasmoment kledij/uniform
november 24, 2019

Dikke merci! #clementineverkoop2019

We willen alle ouders, sympathisanten en vriendelijke mensen heel hard bedanken voor het kopen van onze lekkere clementinekes! Aan ons leden ook dikke merci om met zoveel enthousiasme te blijven gaan van deur tot deur, wat niet altijd even gemakkelijk was 😊. Alleclementines zijn de deur uit en allemaal door jullie! We zijn kei-trots!

Read More Dikke merci! #clementineverkoop2019
november 24, 2019