Scouts en Gidsen Lievegem
Lidgeld

Lidgeld

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 55 euro voor een volledig werkingsjaar. Vanaf een derde kind betaal je 50 euro per kind. Met dit lidgeld zorgen we voor een verzekering en een wekelijks vieruurtje.  Het rekeningnummer is BE39 7390 1800 5019.

We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van onze scouts. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld.
Daarnaast bestaat ook Uniform op maat: hiermee kan je voor een verminderde kostprijs een uniform kopen bij de Hopper winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Spreek hierover met de leiding of de groepsleiding. We verzekeren jullie dat dit alles in het volste vertrouwen zal gebeuren.


Terugbetalingen

Om een deel van het inschrijvingsgeld, weekendgeld en/of kampgeld voor je kind terugbetaald te krijgen, voorziet het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten een formulier. Op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen vind je een overzicht van alle beschikbare formulieren:
http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/archief/kampgeld-terugbetaald

Om het administratieve werk voor ons te beperken, vragen wij wel om deze formulieren zelf zo volledig mogelijk in te vullen. Je kan deze papieren bezorgen aan de takverantwoordelijke.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar kunnen ouders de kosten voor ‘deelname aan jeugdwerkactiviteiten’ op hun belastingbrief van het volgende jaar inbrengen.
Bezoek zeker ook eens onderstaande link om meer te weten te komen hierover.
https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/kampen-weekends/kamp-of-weekend-fiscaal-aftrekbaar