Lid worden

Bedankt voor je interesse om je kind in te schrijven bij Scouts en Gidsen Lievegem! Via onderstaand formulier zal je jouw kind kunnen inschrijven voor volgend scoutsjaar. Dit kan echter pas vanaf eind juli / begin augustus. Het zal duidelijk vermeld worden op onze website *hier dus* wanneer het mogelijk is. NU AANVAARDEN WIJ NOG GEEN INSCHRIJVEN VOOR VOLGEND SCOUTSJAAR. Gelieve dus te wachten met inschrijven tot de inschrijvingen opengaan! Wie het formulier nu invult, zal geen mail van ons ontvangen.

NU AANVAARDEN WE NOG GEEN INSCHRIJVINGEN VOOR SCOUTSJAAR 2021-2022

We vragen geïnteresseerden om onderstaand formulier in te vullen. Hiermee meld je jouw kind aan bij onze groep. Daarna sturen we jou een mail met meer informatie. Je kind is pas officieel ingeschreven nadat je een mail van ons ontvangt. Dan vragen we ook om de individuele steekkaart in te vullen zodat de leiding op de hoogte is van alle noodzakelijke inlichtingen.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@scoutsengidsenlievegem.be.