Lid worden

Bedankt voor je interesse om je kind in te schrijven bij Scouts en Gidsen Lievegem. We zijn een gloednieuwe groep met een splinternieuwe leidingsploeg. We hebben elke zondagnamiddag werking van 14 tot 17 uur. We spreken hiervoor af aan het openbaar speelterreintje aan de Rozenhoed in Vinderhoute.

Minimumleeftijd

Iedereen die 6 jaar wordt vóór 1 januari van het lopende scoutsjaar of in het eerste leerjaar zit, kan lid worden van Scouts en Gidsen Lievegem. Om dit scoutsjaar 2019 – 2020 te kunnen starten, moet je dus geboren zijn voor 31 december 2013 en/of in het eerste leerjaar zitten.

Inschrijven

We vragen om onderstaand formulier in te vullen. Hiermee meld je jouw kind aan bij onze groep. Daarna sturen we jou een mail om de inschrijving te bevestigen. Dan vragen we ook om de individuele steekkaart in te vullen zodat de leiding op de hoogte is van alle noodzakelijke inlichtingen.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@scoutsengidsenlievegem.be.