Welkom bij Scouts en Gidsen Lievegem

Word leiding bij Scouts en Gidsen Lievegem

Vanaf de lente van 2019 starten we met een nieuwe scouts in Lievegem. Zin in een nieuwe uitdaging? Bij Scouts en Gidsen Lievegem geef je zowel jezelf als kinderen de tijd van hun leven! Samen met leeftijdsgenoten sta je paraat met de leukste activiteiten. Ervaring bij een jeugdbeweging hoeft niet, een grote portie goesting om erin te vliegen is voldoende. Vanaf 17 jaar kan je leiding worden (geboren in 2002 of ouder).

Schrijf geschiedenis en maak deel uit van de allereerste leidingsploeg! Heb je interesse om mee te bouwen aan Scouts en Gidsen Lievegem? Via deze link kan je jouw gegevens achterlaten zodat we jou kunnen contacteren. Met vragen kan je ons contacteren op “info@scoutsengidsenlievegem.be.

Word lid bij Scouts en Gidsen Lievegem

Een splinternieuwe scouts in het even nieuwe Lievegem. Bij Scouts en Gidsen Lievegem gaan we samen als groep een hele reeks avonturen aan met jong en oud. Echt iedereen is welkom, ook jij daar zonder ervaring in de jeugdbeweging.

Vanaf de lente van 2019 gaan we ravotten in de natuur en vrienden maken. Zin in een nieuwe bezigheid waarbij je de tijd van je leven hebt? Spelletjes spelen, leren sjorren, knutselen, de natuur in… Dit en zo veel meer staat je te wachten bij Scouts en Gidsen Lievegem.

Aangezien we de groep nog aan het oprichten zijn, hebben we nu nog geen zicht op de locatie, de timing van de activiteiten en de leeftijdsgroepen. Vanaf dat we hier meer zicht op hebben, verschijnt deze informatie op onze website.