Blog

De welpen gaan in februari op weekend, de informatie staat bij de maandbrieven van de welpen.
Leden, Vergaderingen
Hier een kleine aankondiging over ons fameuze ‘Kip & Rib & Veggie festijn’ ten voordele van de scouts. We nodigen jullie van harte uit om te komen smullen van heerlijke kip, ribbetjes én de vegetarische optie! Alle opbrengst gaat naar de aankoop van materiaal, leuke activiteiten op kamp en de verdere zoektocht naar lokalen. Nodig familie, vrienden of kennissen gerust ook uit, iedereen is welkom! Men zegt altijd: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”
Algemeen
We willen alle ouders, sympathisanten en vriendelijke mensen heel hard bedanken voor het kopen van onze lekkere clementinekes! Aan ons leden ook dikke merci om met zoveel enthousiasme te blijven gaan van deur tot deur, wat niet altijd even gemakkelijk was 😊. Alleclementines zijn de deur uit en allemaal door jullie! We zijn kei-trots!
Algemeen
Scouts en Gidsen Lievegem officieel uit de startblokken Zondag 24 maart 2019 – Met een opkomst van meer dan driehonderd gegadigden heeft onze nieuwe scoutsgroep haar start niet gemist. Om 11 uur kwamen de eerste benieuwde kinderen en ouders langs om een aperitief te nuttigen en voor een eerste kennismaking met de oprichters en de leiding. Zowel voor als na de activiteiten die de kersverse leiding hadden voorbereid genoten de aanwezigen van vers gebraden kip
Algemeen, Oprichting