We vliegen er (bijna) weer in!

Hallo allemaal!
Scoutsjaar 2021 – 2022 staat voor de deur! Hiervoor nog even alle belangrijke dingen op een rij:
  • 12/09 houden we een afscheidswerking voor de oude leden die vorig jaar al lid waren. Dit is de laatste werking in jullie oude takken! Deze werking is nog niet bedoeld voor nieuwe leden.
  • 10/10 houden we een overgang waarbij de oudste leden overstappen naar hun nieuwe tak. In de avond houden we om 17u een infoavond! Deze werking is nog niet bedoeld voor nieuwe leden, maar zij zijn wel welkom op de infoavond.
  • 17/10 vanaf nu zijn jullie allen welkom! Iedereen zit in de tak waar hij dit jaar zal in doorbrengen. De nieuwe leden kunnen vanaf nu 2 keer komen proberen vooraleer ze moeten beslissen of ze willen inschrijven. Wacht wel niet te lang, want voor de jongste takken zijn de plaatsen beperkt! Op deze werking zijn zowel onze oude als nieuwe leden welkom!

INSCHRIJVINGEN

De herinschrijvingen van huidige leden en de inschrijvingen van broers en/of zussen staan nog open tot 20 augustus. Vanaf 21 augustus zullen nieuwe leden zich kunnen inschrijven via onze website en krijgen broers en zussen geen voorrang meer. Wenst u uw kind liever uit te schrijven? Dat kan ook via volgende link: https://forms.gle/3UmR3a83g9zFktYTA

Een stevige linkerelleboog en hopelijk tot volgend jaar
Alle leiding van Scouts en Gidsen Lievegem