Tijdelijk geen werking

Beste ouders en leden

We hebben, samen met alle leiding, besloten om de scoutsactiviteiten voor alle takken stil te leggen tot en met het einde van de herfstvakantie. Dit naar aanleiding van de verstrengde maatregelen genomen op 27 oktober. Deze gelden in principe alleen voor +12 jarigen. Wij vinden het zelf echter verstandiger om voor alle takken alles even on hold te zetten. Zo hopen we er zo snel mogelijk weer te kunnen invliegen.

We horen jullie al denken… Oh nee, zo lang geen scouts! Maar geen paniek, wij zullen online zeker wat dingen organiseren. Hou dus zeker onze facebookpagina (Scouts en Gidsen Lievegem) en jullie mail goed in de gaten!

Voor de jongste takken (kapoenen en welpen) hopen we dus op 15 november opnieuw van start te kunnen gaan. Mocht dit niet het geval zijn, zal dit zeker nog gecommuniceerd worden.

Voor de oudere takken (jonggivers en givers) wordt het afwachten wat de overheid en het verbond zeggen. Ook hierover zullen we jullie op de hoogte houden!

Stay safe!

Stevige linker(elleboog)