Pré-kampbrief

Beste leden en ouder(s) van leden

Jullie gaan nog even moeten wachten op onze officiële kampbrief maar niet getreurd! We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het grote kamp van deze zomer. Zolang er geen verdere beslissingen genomen worden door de regering, gaan we ervan uit dat het kamp nog steeds doorgaat.

Wel hebben we een pré-kampbrief ontworpen, daarin staat heel minieme informatie over het kamp (we gaan nog niet te veel verklappen hé). We vragen om jullie al eens fictief in te schrijven zodat alle takken een zicht hebben op het aantal leden die zouden meegaan. Over een paar weken is ‘t voor echt en kunnen jullie definitief inschrijven, WOEHOEE!

Graag leggen we opnieuw de nadruk op de individuele steekkaart. Dit is een medische fiche die voor ons hééééél belangrijk is als jullie kids meegaan op kamp. De fiche kan je vinden via de groepsadministratie –> profiel –> individuele steekkaart (rechtsboven, een groen knoppeke).
Bij problemen helpen we jullie graag, aarzel dus niet om ons te mailen!

Hopelijk tot snel! Stevige linker
De leidingsploeg