Uit de startblokken

Scouts en Gidsen Lievegem officieel uit de startblokken

Zondag 24 maart 2019 – Met een opkomst van meer dan driehonderd gegadigden heeft onze nieuwe scoutsgroep haar start niet gemist. Om 11 uur kwamen de eerste benieuwde kinderen en ouders langs om een aperitief te nuttigen en voor een eerste kennismaking met de oprichters en de leiding.

Zowel voor als na de activiteiten die de kersverse leiding hadden voorbereid genoten de aanwezigen van vers gebraden kip of gevulde aubergines. Dankzij de steun van de ouderwerking, het bestuur en de leidingsploeg werd alles in goede banen geleid en liep het klaarzetten en ronddragen van de dranken en het onderhouden van het buffet vlekkeloos.

Doorlopend konden de officiële eerste inschrijvingen worden voltrokken, en konden kinderen hun hemd, t-shirt en trui passen en aankopen. Het enthousiasme was groot en er schreven zich die dag al 35 kinderen in.

Vanaf zondag 31 maart spraken we elke zondagmiddag af aan de Rozenhoed, om stipt om 14h met de vergaderingen (activiteiten) te starten.

maart 25, 2019